Odesys

ODESYS adviseert, faciliteert en doceert het Open Design Systems (‘Odesys-ODS’) gedachtegoed, ter bevordering van oplossingen voor complexe ruimtelijke ordeningsvraagstukken. In het bijzonder ondersteunt Odesys participatieve besluitvorming- en multi-stakeholder samenwerkingsprocessen met behulp van Odesys methoden en ODS ontwerp- & beslissystemen (Creative Common software). Odesys gaat als verbindend en verenigend bemiddelaar voor de maximale synthese, en levert een best-fit vanuit gezamenlijk belang binnen een specifiek bereik. Vanuit deze associatieve en integratieve kracht werkt Odesys met common sense aan elkaars common purpose en transformeert onmogelijkheden in gezonde en gedragen oplossingen. Odesys verzorgt zowel organisatie- & management advies alsook training-, opleiding en onderwijstrajecten en volgt daarin het Open Design Learning (ODL’) onderwijsconcept, wat door ODESYS zelf is ontwikkeld.

ODESYS heeft een jarenlange project- en assetmanagement ervaring in binnen de infrastructuur sector (transport, water management, energie, telecom) en de gebouwde omgeving (real-estate). Door ODESYS in het midden te plaatsen als probleemoplosser, kunnen vastgelopen projecten worden geopend via associatief en integratief onderhandelen. De Odesys tools maken het mogelijk om in dergelijke situaties als ‘dzeta- bemiddelaar’ op te treden welke (sociale) motieven en (technische) mogelijkheden optimaal bij elkaar kunnen brengen met als resultaat een best haalbare voorkeursvariant. Ook is ODESYS jarenlang actief in ‘learning & development’ variërend van universitair BSc/MSc- en PhD onderwijs tot uitvoeren van R&D projecten. ODESYS is een ervaren opleider en maakt gebruik van het ODL onderwijsconcept, wat ook los van de Odesys methodologie in meerdere type onderwijs kan worden toegepast.

Odesys is onderdeel van zowel Stichting Sleipnir als de Sleipnir Coöperatie, en het bedrijfskapitaal is geneutraliseerd.

Omzet: < € 50.000 Aantal vennoten/ondernemers: 1

Website van Odesys »